miercuri, 5 iunie 2013

Participarea Ambasadei la vernisajul expoziţiei de icoane pe sticlă la Parohia ortodoxă Sfânta Anastasia Romana din Parla

În contextul campaniei „Venim să te informăm” şi la invitaţia Parohiei Sfânta Anastasia Romana din Parla, la 19 mai 2013, dl Gabriel Rotaru, consul a participat la Sfânta Liturghie care s-a încheiat cu un spectacol de cântece şi poezii, precum şi vernisarea expoziţiei de icoane pe sticlă pictate de copiii parohiei în perioada postului sărbătorii creştine a Învierii Domnului. La eveniment, au asistat circa 100 de persoane, printre care prof. de limba română din cadrul programului LCCR Mihaela Horumbete, membrii ai Asociaţiei Suflet de român din Parla, reprezentanţi ai săptămânalului de limbă română Noi în Spania, copii şi părinţi, membrii ai Parohiei.
În cadrul scurtei alocuţiuni, diplomatul român a apreciat iniţiativa parohiei, subliniind importanţa prezervării şi promovării valorilor cultural-artistice româneşti. De asemenea, a reiterat deschiderea şi disponibilitatea membrilor secţiei consulare de la Madrid faţă de problemele cetăţenilor români din Spania. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!