joi, 17 octombrie 2013

Invitație la hram

Parohia Ortodoxa Română Sfanta Anastasia Romana din Parla-Madrid vă cheamă pe toți la HRAMUL BISERICII NOASTRE, CALLE SANCHA BARCA Nr.1, LA DATA DE 19 0CTOMBRIE 2013.
După Sfânta Liturghie, va avea loc o Agapă la Restaurantul românesc din Torejon de Velasco. Masa de la restaurant costă 10 euro de persoană. 
Vom avea în program Cântece și jocuri Populare interpretate de Copiii din Parohia noastră, Grupul de dansatoare Suflet de Român precum si un Spectacol de Muzică Populară Românească interpretat de Orchestra Rapsozii, din Parla. Veți fi poftiți apoi și la o Horă Românească cu dansuri din toate zonele folclorice ale țării.
Inscrierile se fac la Doamnele Victoria Moiseanu și Manuela Marincat. 


Dragii mei vreau să vă aduc O VESTE MINUNATĂ. LA HRAMUL BISERICII NOASTRE va participa însuși PREASFINTITUL PĂRINTELE NOSTRU TIMOTEI, EPISCOPUL EPISCOPIEI ORTODOXE ROMÂNE A SPANIEI SI PORTUGALIEI. Preasfințitul Părintele nostru va fi întîmpinat la Ora 9, 30 când va începe Sfânta Liturghie. Vestea aceasta va fi încununată de Sjujba HIROTONIEI UNUI TÂNĂR ÎN TREAPTA DE PREOT, pentru o parohie din sudul Spaniei. Această Slujbă a Hirotoniei unui viitor preot este o NOUTATE ABSOLUTĂ în parohia noastră. Iată cum răsplătește Dumnezeu pe Credincioșii noștri. Vă așteptăm pe toți cu drag, bineînțeles și pe cei din alte localități!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!